Veteranen: Lieve Bettine

Lieve Bettine ,

Het is alweer ruim 1 jaar geleden dat ik wat van me heb laten horen .Veel te lang geleden natuurlijk maar laat ik het zo zeggen . Op allerlei fronten was het een hectisch jaar. Het begon al in september toen na een uitgebreide wijnproeverij ineens de rode wijn veranderd werd. Nu hebben we een voorzitter van de supportersvereniging { en enig lid} Hennie H. die zich om weinig dingen druk maakt maar hier liep hij als een olifant door een porseleinkast . Jij weet hoe hij dan tekeer kan gaan . Je hebt me ooit een keer { in één van onze fijne onderonsjes } verteld hoe Hennie H. ooit ontplofte toen jullie samen geroyeerd werden bij afslankclub ,, Met wijn aan de lijn”. Nu was het nog erger . Teksten als , See you in court ‘ en ,Zie je deze vuist dat is een broertje van deze’ en, Hennie Holleeder is my real name’ vlogen in het rond en de bekende Kaapse Kraal was weer snel op tafel. Vervolgens liep het kantinepersoneel te mopperen dat de Adidas kleding niet lekker zat en de Adidas schoenen slechte steun gaven. Dit was jou niet overkomen . Jij zou een sponsorcontract met Victoria Secret hebben afgesloten en iedere week met een ander lingeriesetje lopen pronken . Jij zou een statement maken door een knalgeel Puma trainingspak aan te trekken met felrode K-Swiss Blade-Max Stable Woman. Ook was er nog een integratie project waarbij het de bedoeling is dat de zaterdag 3 en 4 gaan integreren . Het hele proces liep vast omdat de zaterdag 3 iedere training bitterballen met Knor mosterdsaus en bier wenste en de zaterdag 4 borrelnootjes van Duyvis {vooral als er een fuif is} met 4 bier ,3 rode wijn , 2 rosé met ijs , 3 cola light , 2 Aloe vera rood en 1 wortelsap. Ook hier had jij wel raad mee geweten . Bier of wijn kun je krijgen en anders kun je oprotten , zou jij vast geroepen hebben.

Opgelucht dat ik mijn hart weer bij je kon uitstorten zal ik nog wat wedstrijden bespreken.

VVGA – Ajax 2-3

Ajax speelde niet meer om het kampioenschap en dat was te merken. Hoewel iedereen de goede intenties had , lukte er weinig . Hogenhout dacht even makkelijk uit te verdedigen en je raadt het al Bettine 1-0 voor VVGA . Dit was het begin van een wedstrijd die zeker in de top 10 belandt van de Comedy Capers Cup. Na de 1-1 kwam VVGA weer op 2-1 en werd het voor rust 2-2 . Na de rust werd het 2-3 voor Ajax en had iedereen goede hoop dat Ajax zou uitlopen . Het bleef echter een moeizame wedstrijd waarbij VVGA nog div. kansen kreeg op 3-3 . Op You Tube is een filmpje te zien waarbij Been op 50 jarige leeftijd probeert om te halen . Nadat hij de bal volledige mist , wordt hij door 2 medespelers overeind geholpen . Ook is te zien hoe de veldbeheerder de volgende dag het gat dicht met 4 kruiwagens grond. Kortom publiek grote winnaar.

Ajax – Purmerend 2-2

Wedstrijdsecretaris van Nielen had wat nieuws bedacht . Bij opkomst op het veld wordt iedere speler apart omgeroepen met een muzikale ondersteuning . En dit kreeg het publiek te horen bij opkomst van.

Bakarbessy – Zijlstra-Knippie,Bakkie

Been – ZZ TOP – Legs

Beukeboom-Ben Cramer – hij was maar een clown

Boekelaar – Pietje Potent – Brand,brand, brand in het bordeel

Burgers-Bruce Springsteen-Glory days

De Carvalho Mello – 2 Men Sound – Disco Samba

De Sousa Cruz – Fernando Lamareinhas –Só para adultos

Dijkstra – Pat Woods – I’m a poor lonesome cowboy

Hofwijks – The Edwin Hawkins Singers – Oh , Happy Day

Hogenhout-Henk Wijngaard-Tinus Tussengas

Keane-Freddie Mercury/Montserrat-Barcelona

Koster-Johnny Romein-De Zingende Koster

Lee-Carl Douglas-Kung Fu Fighting

Nooitmeer-Travassi- Kleine swaffel, grote swaffel, laat maar lekker draaien

De Randamie-Normaal-Hiekikuwokan

Ravesteijn-Indeep-Last night a D.J. saved my life

Reiz-Gebroeders Ko-10 kleine tuinkabouters

Schoofs-Luv- O Waldolala

Schultz-de Slijpers- Wij zijn de slijpers van Parijs

Schutz-de Dijk-Mag het licht uit

Van der Sluis-Ramses Shaffy-Zing,vecht,huil,bid ….

Tevreden-Toon Hermans-Me lens,me lens , mens ik zoek me lens

Trifkovic-Frenkie Feuerstein-Je mag er alleen maar naar raden..

Verbrugge-Ronnie en the Ronnies-Allemaal beestjes

Worst-Manke Nelis-Rond van Borst

Yucedag-Tarkan-Met je nöz tegen me reet an

De opkomst was geweldig , de wedstrijd aardig maar grote kansen gemist en eindstand 2-2.

Hoofddorp-Ajax 1-6

Deze wedstrijd stond in het teken van het afscheid van Trifkovic en Keane.

Trifkovic gaat de club Flamingo ’64 redden middels een fluwelen revolutie en Keane gaat Barcalona weer terug naar de top brengen door alle Nike ballen aldaar op te pompen.Heren enorm bedankt voor jullie inzet en bijdrage de afgelopen jaren . Het ga jullie goed en weet dat jullie altijd weer bij de veteranen terug kunnen komen.

Dat geldt ook voor jou Bettine.

Xo Johan Hogenhout

Share