Geslaagd Dirk de Groot Gala

1314gala02.jpg

Gisterenavond was het weer tijd voor het jaarlijkse Dirk de Groot Gala. Tijdens deze avond speelden de Ajax-amateurs een onderling toernooi op het eerste veld van de Toekomst. De spelers/trainers en fysio’s van de Zaterdag 1,2,3 en de Veteranen werden over verschillende teams verdeeld zodat er gelijkwaardige teams met spelers uit alle elftallen ontstonden. De wedstrijden werden gespeeld op veldjes ten grootte van ongeveer een kwart-voetbalveld met kleine doeltjes. Uitgenodigd waren alle trainers, alle begeleiders, alle medische-, staf, alle assistent-, scheidsrechters, bestuursleden, alle spelers zaterdag senioren en alle speelsters. Aansluitend was de prijsuitreiking, een diner (stamppotbuffetten!) en gezelligheid in de kantine. Dit alles ter bevordering van de integratie tussen de elftallen.
1314gala01.jpg

Klik hier voor meer foto’s van deze avond.

Share