nieuws: speelschema nacompetitie

Swift uit Amsterdam, VVZ’49 uit Soest en v.v. Montfoort zullen uitmaken welke 2 clubs met de nummers 1 en 2 zullen meegaan naar de hoofdklasse (Young Boys en Huizen). De verliezer resteert nog de nacompetitie waarin ook Sportlust’46 en Ajax zullen acteren.
De strijd gaat beginnen op 5 mei tussen VVZ’49 en Swift.
De winnaar speelt op zaterdag 8 mei tegen Montfoort. Bij winst van VVZ’49, maar ook bij een eventueel gelijkspel, speelt Montfoort thuis, bij winst van Swift moet Montfoort afreizen naar Amsterdam. Op Dinsdag 11 mei wordt wedstrijd nummer 3 gespeeld.

1e ronde nacompetitie (waarin Ajax instroomt):

• De drie periodekampioenen van elke 1e klasse spelen een halve competitie.
• De verliezer van de 1e wedstrijd, komt ook het 2e duel in actie.
• Bij een gelijkspel wordt de thuisspelende ploeg als verliezer aangemerkt.

De speeldata zijn 15,18 en 22 mei.

De uiteindelijke klasse periodekampioen plaatst zich voor de 2e ronde van de na-competitie voor een plaats in de hoofdklasse. Poulefase I:

13 mei 1e periodekampioen – 2e periodekampioen
15 mei Verliezer 1e wedstrijd- 3e periodekampioen
18 mei 3e periodekampioen – Winnaar 1e wedstrijd.

Mocht Ajax door deze poulefase komen dan wacht wederom een minicompetitie op 26 mei, 29 mei en 5 juni. (poulefase II). Hierin zitten de winnaars van de poulefase I uit 1A, 1B en 1C alsmede DOTO uit de Hoofdklasse A.

Share