nieuws: selectie voor seizoen 2010-2011 is rond

Met de nacompetitie in het vooruitzicht (met een lange, zware weg richting eventuele terugkeer naar de Hoofdklasse) is Ajax reeds bezig met het vizier voor komend seizoen. Intern reikt de ambitie zelfs verder dan nog een jaar eerste klasse of hoofdklasse. Met de komst van de Topklasse aankomend seizoen zal de ambitie van Ajax zijn om zo snel mogelijk deze klasse te bereiken. De selectie van aankomend seizoen is daarop ingericht en zal waar nodig of mogelijk worden versterkt met inbreng van spelers van Jong Ajax.
Twee oude bekenden keren weer terug op De Toekomst. Verdediger Paul Michielsen keert na een seizoen Spakenburg terug en ook middenvelder Jamal Ahaddouch keert na drie seizoenen bij hoofdklasser Ter Leede terug. Daarnaast heeft het team van coach Constantijn Schouten (contract met een jaar verlengd), assistent-trainer Joey van Leijenhorst (afkomstig van AFC) en teammanager Jan Fleijsman zich versterkt met middenvelder Patrick van Dijk en verdediger Jordi Meester van zondaghoofdklasser Hollandia. Verdediger Sebatiaan Gielens (van hoofdklasser LRC Leerdam), aanvaller Kevin Hansen (van Swift), middenvelder Bas Vellema (Jong FC Volendam), aanvaller Remco Beerens (van zondag-derdeklasser OFC) en aanvaller Natano Wattimena (AFC zondag 2) komen eveneens naar De Toekomst. Tenslotte keert ook aanvaller Melvin de Groot (van nieuwbakken hoofdklasser Huizen) terug op voor hem bekend terrein. Hij doorliep onze jeugdopleiding maar moest vanwege een beenbreuk afhaken in de A-junioren. Via FC Omniworld en Huizen zijn wij uiteraard verheugd om deze Ajacied weer te mogen begroeten.
Van de huidige selectie blijven beide doelmannen Dennis van der Kraan en Gian Moorman. Ook Sergio Cameron, Kevin Westmaas, Wouter Kloes, Bas ter Haak, Wouter Lastdrager, Gideon Coronel, Joey Lamptey en Robin Telkamp zijn wederom in het mooie roodwit te bewonderen.

Klik hier voor een interview met Patrick van Dijk en hier voor een interview met Sebastiaan Gielens

Share