competitie: duel der ex-hoofdklassers in Nieuwegein

Morgen speelt Ajax, als de weergoden het toelaten, om 14.30 uur in Nieuwegein tegen Geinoord. Beide teams degradeerden afgelopen seizoen uit de Hoofdklasse. Daarnaast waren beide clubs de afgelopen seizoenen concurrenten van elkaar als het op eventuele degradatie aankwam. Geinoord en Ajax is een affiche die garant staat voor spektakel. Zo ook morgen … Beide ex-hoofdklassers doen verwoedde pogingen tijdens dit seizoen om terug te keren naar die Hoofdklasse. Momenteel lukt dat Ajax beter dan de Nieuwegeiners gezien de stand op de ranglijst.
Vorig seizoen won Ajax in Nieuwegein in een spectaculaire wedstrijd met 3-4 in Nieuwegein. De return op De Toekomst eindigde in 0-3 voor Geinooord. Deze nederlaag luidde achteraf gezien toch wel het afscheid in van de Ajacieden op het hoogste amateurniveau. De heenwedstrijd dit seizoen was eveneens een prooi voor Geinoord (1-2). Zie tevens hiervoor ons archief op 26 september 2009.

Image and video hosting by TinyPic

Toch bewezen de afgelopen seizoenen dat duels tussen Ajax en Geinoord niet te voorspellen zijn qua uitslag. Kijk in ons archief voor wat verslagen uit het recente verleden op 04-10-2008, 15-03-2008 of 13-10-2007.

Share